Auto prikolice prodaja

Auto prikolice prodaja. Prodaja i iznajmljivanje svih modela prikolica Blyss. Za više informacija ostavite svoje podatke ili nas kontaktirajte putem Viber-a. Naši prodajni savetnici će vam u najkraćem roku odgovoriti i naći najpovoljnije rešenje da dođete do vaše nove prikolice. Auto prikolice prodaja.

Svi raspoloživi modeli Blyss prikolica, delova za prikolice i dodatne opreme za prikolice su predstavljeni na našem sajtu. Brinemo se da ponuda bude raznovrsna i prilagodjena različitim potrebama naših kupaca. Sve cene su bruto, izražene sa PDV-om.

Pregledajte našu kompletnu ponudu auto prikolice prodaja, pronađite nešto za vas, a potom nas kontaktirajte putem telefona, vibera ili email–a kako bismo vam pružili više informacija.

auto prikolice, delovi za auto prikolice,

Rentiranje prikolica

Istovremeno vam pružamo i usluge iznajmljivanja auto prikolica na dan. Sve naše auto prikolice za rentiranje su maksimalno stare godinu dana, pouzdane, spremne za put u svakom trenutku.

U standardnoj ponudi imamo simple i duple auto prikolice, od 4m, 4.5m, 5m i 8m. Sve prikolice su NOVE. Lager se obnavlja nedeljno tako da ukoliko neki model nemamo trenutno na stanju možete ga očekivati za nepunih 10 dana da bude kod nas.

Svakog meseca EXPORT (Izvoz za – BiH, MKD, MNE, …) – AKCIJA po extra povoljnim cenama za najbrže! U ponudi po akcijskim cenama je SAMO PO JEDAN komad prikolica iz priloga. Srećno!!!

U našoj prodavnici delova za prikolice i opreme možete naći sve što vam je potrebno za redovno održavanje ili remont vaše auto prikolice. Obratite se našem timu putem telefona i vaši delovi za auto prikolice će vam biti poslati istog dana kurirskom službom ili ih možete i sami preuzeti.

Ako želite da primate najnovije ponude i promocije vezane za auto prikolice prodaja u vaše e-mail sanduče i/ili putem Viber-a molimo vas da se prijavite putem obrasca ispod ovog teksta.

Obrazac za prijavu za promocije

  Auto prikolice prodaja

  Blyss Trailers d.o.o. se bavi prodajom novih auto prikolica, prateće opreme i rezervnih delova za prikolice iz programa Blyss Transporttechnik. Prodaju vršimo kako za gotovinsko i virmansko plaćanje tako i putem kredita u saradnji sa bankama kao i prodaju na rate samo uz ličnu kartu, za više informacija kontaktirajte nas direktno putem kontakt telefona, vibera ili mail-a.

  U ponudi imamo prikolice za prevoz automobila kao i prikolice do 750kg sa i bez cerade.

  Nove auto prikolice nemačke marke BLYSS.

  Po nemačkoj licenci iz proizvodnog pogona u Poljskoj do vas dolaze u najkraćem roku nove prikolice prepoznatljive svuda u evropi. Zvanični zastupnik nemačkog proizvođača BLYSS u Srbiji i pouzdani partner za prodaju u regionu. Naš tim se bavi uvozom prodajom BLYSS auto prikolica u Srbiji kao i izvozom u regionu BIH, HR, CG, MKD, HU…

  Mogućnost kupovine za gotovinu ili NA RATE samo uz ličnu kartu!

  Prodaja sa lagera ili mogućnost kupovine po vašoj meri i poručivanje modela samo za vas.

  auto prikolice, delovi za auto prikolice,
  delovi za prikolice

  Delovi za prikolice

  Delovi za prikolice je mesto gde možete pronaći sve potrebne delove za održavanje i popravku Vaše prikolice. Naš asortiman uključuje kompletne rezervne delove i prateću opremu iz programa Blyss Transporttechnik, a dostavljamo ih brzo i sigurno kurirskim službama širom Bosne i Hercegovine.

  Nudimo širok izbor delova i opreme renomiranih proizvođača kao što su AL-KO i KNOTT. Naš izbor uključuje sve što vam može zatrebati za popravke bubnja, kočionih mehanizama i kočnica, kao i zamenu nogu prikolice. Pomoći ćemo vam da zaštitite svoju prikolicu i osiguramo da radi na najbolji mogući način.

  Pružamo Vam i dodatnu opremu koja Vam može zatrebati, kao što su ključevi sa certifikatima i natpisi sa svim potrebnim odobrenjima. Kao generalni zastupnik FRISTOM-a, koji se bavi rasvetom i električnim instalacijama za prikolice i motorna vozila, u mogućnosti smo da Vam ponudimo kompleksna rešenja za Vaše potrebe u ovoj oblasti.

  Nudimo brzu i efikasnu dostavu robe širom Bosne i Hercegovine, te ćemo se potruditi da Vaše zahteve ispunimo u najkraćem mogućem roku. Ako imate bilo kakvih pitanja ili vam je potreban savet, naš stručni tim je na raspolaganju da vam pomogne. Sa delovima za prikolice, popravka i održavanje vaše prikolice nikada nije bilo lakše!

  Osim što vam pružamo širok izbor delova i opreme za prikolice, takođe smo posvećeni tome da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Naš stručni tim spreman je odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da odaberete najbolje proizvode za vaše potrebe.

  Ukratko, sa delovima za prikolice možete biti sigurni da ćete dobiti kvalitetne proizvode, stručne savete i odličnu uslugu, a sve po pristupačnim cenama. Tu smo da vam pomognemo da vaša prikolica radi najbolje!

  delovi za prikolice

  Pratite nas na našem sajtu ili na Facebook stranici BLYSS TRAILERS SERBIA i iskoristite neke od mnogobrojnih akcija i popusta koje redovno pravimo tokom čitave godine. Ne propustite period Auto sajma u Beogradu ili novogodišnje praznike jer smo tada najvelikodušniji po pitanju popusta i mogućnosti da vama izađemo u susret.

  Ukoliko znate kakav model prikolice vam treba ili se možda dvoumite oko karakteristika auto prikolice kakva bi vam bila potrebna za vaše poslovanje, pozovite i naš tim prodajnih savetnika će vam pomoći da napravite pravi izbor!

  Kontaktirajte nas telefonom, putem vibera ili e-maila i u najkraćem mogućem roku odgovorićemo vašem zahtevu.

  auto prikolice, delovi za auto prikolice,

  Auto prikolice Beograd, auto prikolice Čačak, auto prikolice Kikinda, auto prikolice Banja Luka, auto prikolice Doboj, auto prikolice Kruševac, auto prikolice Kraljevo, auto prikolice Mostar, auto prikolice Niš, auto prikolice novi Pazar, auto prikolice Novi Sad, auto prikolice Pancevo, auto prikolice Prijedor, auto prikolice Šabac, auto prikolice Sarajevo, auto prikolice Smederevo, auto prikolice Sombor, auto prikolice Sremska Mitrovica, auto prikolice Tuzla, auto prikolice Užice, auto prikolice Valjevo, auto prikolice Vranje, auto prikolice Vršac, auto prikolice Zenica, auto prikolice Zrenjanin.

  Delovi za prikolice Beograd, delovi za prikolice Čačak, delovi za prikolice Kikinda, delovi za prikolice Banja Luka, delovi za prikolice Doboj, delovi za prikolice Kruševac, delovi za prikolice Kraljevo, delovi za prikolice Mostar, delovi za prikolice Niš, delovi za prikolice Novi Pazar, delovi za prikolice Novi Sad, delovi za prikolice Pančevo, delovi za prikolice Prijedor, delovi za prikolice Šabac, delovi za prikolice Sarajevo, delovi za prikolice Smederevo, delovi za prikolice Sombor, delovi za prikolice Sremska Mitrovica, delovi za prikolice Tuzla, delovi za prikolice Užice, delovi za prikolice Valjevo, delovi za prikolice Vranje, delovi za prikolice Vršac, delovi za prikolice Zenica, delovi za prikolice Zrenjanin.