Auto prikolice

Auto prikolice. Prodaja i iznajmljivanje svih Blyss modela prikolica. Za više informacija ostavite svoje podatke ili nas kontaktirajte putem Vibera. Naši prodajni savjetnici će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku i pronaći najbolje rješenje za nabavku vaše nove prikolice. Prikolice.

Svi dostupni modeli Blyss prikolica, dijelovi za prikolice i pribor za prikolice predstavljeni su na našoj web stranici. Vodimo računa da ponuda bude raznolika i prilagođena različitim potrebama naših kupaca. Sve cijene su bruto, izražene sa PDV-om.

Pregledajte našu kompletnu ponudu prikolica, pronađite nešto za sebe, a zatim nas kontaktirajte putem telefona, vibera ili e-maila kako bismo vam pružili više informacija.

auto prikolice, delovi za auto prikolice,

Iznajmljivanje prikolica

Istovremeno, nudimo i usluge najma auto prikolica na dan. Sve naše auto prikolice za iznajmljivanje su stare maksimalno godinu dana, pouzdane, spremne za put u svakom trenutku.

U standardnoj ponudi imamo jednostavne i duple auto prikolice, od 4m, 4,5m, 5m i 8m. Sve prikolice su NOVE. Zalihe se obnavljaju svake sedmice, tako da ako trenutno nemamo model na lageru, možete očekivati ​​da će biti kod nas za manje od 10 dana.

Svaki mjesec IZVOZ (Izvoz u – SR, MKD, MNE, …) – AKCIJA po ekstra povoljnim cijenama za najbrže! SAMO JEDAN komad prikolice dostupan je po promotivnim cijenama. Sretno!!!

U našoj prodavnici dijelova i opreme za prikolice možete pronaći sve što vam je potrebno za redovno održavanje ili popravku vaše auto prikolice. Kontaktirajte naš tim putem telefona i dijelovi za vaše prikolice će vam biti poslani istog dana kurirskom službom ili ih možete sami preuzeti.

Ukoliko želite da primate najnovije ponude i promocije vezane za auto prikolice u svoj e-mail i/ili putem Vibera, prijavite se putem obrasca ispod ovog teksta.

Prijavni obrazac za promocije

  Prodaja prikolica

  Blyss Trailers d.o.o. bavi se prodajom novih auto prikolica, prateće opreme i rezervnih dijelova za prikolice iz programa Blyss Transporttechnik. Prodajemo kako za gotovinsko i virmansko plaćanje, tako i putem kredita u saradnji sa bankama, kao i prodaju na rate samo uz ličnu kartu, za više informacija kontaktirajte nas direktno putem kontakt telefona, vibera ili emaila.

  U ponudi imamo prikolice za prevoz automobila kao i prikolice do 750 kg sa i bez cerade.

  Nove auto prikolice njemačke marke BLYSS.

  Po njemačkoj licenci nove prikolice prepoznatljive širom Evrope stižu u najkraćem mogućem roku iz proizvodnog pogona u Poljskoj. Zvanični zastupnik njemačkog proizvođača BLYSS u BIH i pouzdan partner za prodaju u regionu. Naš tim se bavi uvozom i prodajom auto prikolica BLYSS u BIH kao i izvozom u region SR, HR, CG, MKD, HU…

  Mogućnost kupovine za gotovinu ili NA RATE samo uz ličnu kartu!

  Prodaja sa zaliha ili mogućnost kupovine po narudžbi i naručivanja modela samo za Vas.

  auto prikolice, delovi za auto prikolice,
  delovi za prikolice

  Dijelovi za prikolice

  Dijelovi za prikolice je mjesto gdje možete pronaći sve potrebne dijelove za održavanje i popravku Vaše prikolice. Naš asortiman uključuje kompletne rezervne dijelove i prateću opremu iz programa Blyss Transporttechnik, a dostavljamo ih brzo i sigurno kurirskim službama širom Bosne i Hercegovine.

  Nudimo širok izbor dijelova i opreme renomiranih proizvođača kao što su AL-KO i KNOTT. Naš izbor uključuje sve što vam može zatrebati za popravke bubnja, kočionih mehanizama i kočnica, kao i zamjenu nogu prikolice. Pomoći ćemo vam da zaštitite svoju prikolicu i osiguramo da radi na najbolji mogući način.

  Pružamo Vam i dodatnu opremu koja Vam može zatrebati, kao što su ključevi sa certifikatima i natpisi sa svim potrebnim odobrenjima. Kao generalni zastupnik FRISTOM-a, koji se bavi rasvjetom i električnim instalacijama za prikolice i motorna vozila, u mogućnosti smo da Vam ponudimo kompleksna rješenja za Vaše potrebe u ovoj oblasti.

  Nudimo brzu i efikasnu dostavu robe širom Bosne i Hercegovine, te ćemo se potruditi da Vaše zahtjeve ispunimo u najkraćem mogućem roku. Ako imate bilo kakvih pitanja ili vam je potreban savjet, naš stručni tim je na raspolaganju da vam pomogne. Sa dijelovima za prikolice, popravka i održavanje vaše prikolice nikada nije bilo lakše!

  Osim što vam pružamo širok izbor dijelova i opreme za prikolice, također smo posvećeni tome da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Naš stručni tim spreman je odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da odaberete najbolje proizvode za vaše potrebe.

  Ukratko, sa dijelovima za prikolice možete biti sigurni da ćete dobiti kvalitetne proizvode, stručne savjete i odličnu uslugu, a sve po pristupačnim cijenama. Tu smo da vam pomognemo da vaša prikolica radi najbolje!

  delovi za prikolice

  Pratite nas na našoj web stranici ili Facebook stranici BLYSS TRAILERS SERBIA i iskoristite neke od brojnih akcija i popusta koje redovno pravimo tokom cijele godine. Ne propustite period Sajma automobila u Beogradu ili novogodišnjih praznika, jer smo tada najizdašniji u pogledu popusta i mogućnosti da vas upoznamo.

  Ukoliko znate kakav model prikolice Vam je potreban ili ste možda u nedoumici oko karakteristika auto prikolice koja bi Vam bila potrebna za Vaš posao, pozovite i naš tim prodajnih savjetnika će Vam pomoći da napravite pravi izbor!

  Kontaktirajte nas telefonom, viberom ili e-mailom i mi ćemo odgovoriti na vaš zahtjev u najkraćem mogućem roku.

  auto prikolice, delovi za auto prikolice,