Auto prikolice Novi Pazar

Auto prikolice Novi Pazar. Prodaja i iznajmljivanje svih modela prikolica Blyss. Za više informacija ostavite svoje podatke ili nas kontaktirajte putem Viber-a. Naši prodajni savetnici će vam u najkraćem roku odgovoriti i naći najpovoljnije rešenje da dođete do vaše nove prikolice. Prikolice Novi Pazar.

Svi raspoloživi modeli Blyss prikolica, delova za prikolice i dodatne opreme za prikolice su predstavljeni na našem sajtu. Brinemo se da ponuda bude raznovrsna i prilagodjena različitim potrebama naših kupaca. Sve cene su bruto, izražene sa PDV-om.

Pregledajte našu kompletnu ponudu prikolica Novi Pazar, pronađite nešto za vas, a potom nas kontaktirajte putem telefona, vibera ili email–a kako bismo vam pružili više informacija.

auto prikolice, delovi za auto prikolice,

Rentiranje prikolica Novi Pazar

Istovremeno vam pružamo i usluge iznajmljivanja auto prikolica na dan. Sve naše auto prikolice za rentiranje su maksimalno stare godinu dana, pouzdane, spremne za put u svakom trenutku.

U standardnoj ponudi imamo simple i duple auto prikolice, od 4m, 4.5m, 5m i 8m. Sve prikolice su NOVE. Lager se obnavlja nedeljno tako da ukoliko neki model nemamo trenutno na stanju možete ga očekivati za nepunih 10 dana da bude kod nas.

Svakog meseca EXPORT (Izvoz za – BiH, MKD, MNE, …) – AKCIJA po extra povoljnim cenama za najbrže! U ponudi po akcijskim cenama je SAMO PO JEDAN komad prikolica iz priloga. Srećno!!!

U našoj prodavnici delova za prikolice i opreme možete naći sve što vam je potrebno za redovno održavanje ili remont vaše auto prikolice. Obratite se našem timu putem telefona i vaši delovi za auto prikolice će vam biti poslati istog dana kurirskom službom ili ih možete i sami preuzeti.

Ako želite da primate najnovije ponude i promocije vezane za auto prikolice Novi Pazar u vaše e-mail sanduče i/ili putem Viber-a molimo vas da se prijavite putem obrasca ispod ovog teksta.

Obrazac za prijavu za promocije

  Prodaja prikolica Novi Pazar

  Blyss Trailers d.o.o. se bavi prodajom novih auto prikolica, prateće opreme i rezervnih delova za prikolice iz programa Blyss Transporttechnik. Prodaju vršimo kako za gotovinsko i virmansko plaćanje tako i putem kredita u saradnji sa bankama kao i prodaju na rate samo uz ličnu kartu, za više informacija kontaktirajte nas direktno putem kontakt telefona, vibera ili mail-a.

  U ponudi imamo prikolice za prevoz automobila kao i prikolice do 750kg sa i bez cerade.

  Nove auto prikolice nemačke marke BLYSS.

  Po nemačkoj licenci iz proizvodnog pogona u Poljskoj do vas dolaze u najkraćem roku nove prikolice prepoznatljive svuda u evropi. Zvanični zastupnik nemačkog proizvođača BLYSS u Srbiji i pouzdani partner za prodaju u regionu. Naš tim se bavi uvozom prodajom BLYSS auto prikolica u Srbiji kao i izvozom u regionu BIH, HR, CG, MKD, HU…

  Mogućnost kupovine za gotovinu ili NA RATE samo uz ličnu kartu!

  Prodaja sa lagera ili mogućnost kupovine po vašoj meri i poručivanje modela samo za vas.

  auto prikolice, delovi za auto prikolice,
  auto prikolice, delovi za auto prikolice,

  Delovi za prikolice Novi Pazar

  Kod nas možete pronaći komplet rezervne delove za prikolice iz programa Blyss Transporttechnik kao i prateću opremu, iste šaljemo kurirskim službama na teritoriji Srbije.

  Takođe raspolažemo sa velikim asortimanom kompletne opreme i rezervnih delova za prikolice renomiranih proizvođača AL-KO i KNOTT. Kod nas možete nabaviti sve sto vam treba za reparaciju doboša prikolice, kočionog mehanizma prikolice i kočnica za prikolice, zamenu šapa prikolice… Dodatna oprema poput španera sa atestima za prikolice kao i signalizacija za prikolice sa svom neophodnom homologacijom.

  Generalni zastupnik kompanije FRISTOM koja se bavi rasvetom za prikolice i kompletnom elektro instalacijom za prikolice i motorna vozila.

  Mogućnost slanja robe kurirskim službama na teritoriji cele Srbije.

  Pratite nas na našem sajtu ili na Facebook stranici BLYSS TRAILERS SERBIA i iskoristite neke od mnogobrojnih akcija i popusta koje redovno pravimo tokom čitave godine. Ne propustite period Auto sajma u Beogradu ili novogodišnje praznike jer smo tada najvelikodušniji po pitanju popusta i mogućnosti da vama izađemo u susret.

  Ukoliko znate kakav model prikolice vam treba ili se možda dvoumite oko karakteristika auto prikolice kakva bi vam bila potrebna za vaše poslovanje, pozovite i naš tim prodajnih savetnika će vam pomoći da napravite pravi izbor!

  Kontaktirajte nas telefonom, putem vibera ili e-maila i u najkraćem mogućem roku odgovorićemo vašem zahtevu.

  auto prikolice, delovi za auto prikolice,