Auto prikolice Mostar

Auto prikolice Mostar. Prodaja i iznajmljivanje svih Blyss modela prikolica. Za više informacija ostavite svoje podatke ili nas kontaktirajte putem Vibera. Naši prodajni savjetnici će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku i pronaći najbolje rješenje za nabavku vaše nove prikolice. Prikolice Mostar.

Svi dostupni modeli Blyss prikolica, dijelovi za prikolice i pribor za prikolice predstavljeni su na našoj web stranici. Vodimo računa da ponuda bude raznolika i prilagođena različitim potrebama naših kupaca. Sve cijene su bruto, izražene sa PDV-om.

Pregledajte našu kompletnu ponudu prikolica Mostar, pronađite nešto za sebe, a zatim nas kontaktirajte putem telefona, vibera ili e-maila kako bismo vam pružili više informacija.

auto prikolice, delovi za auto prikolice,

Iznajmljivanje prikolica Mostar

Istovremeno, nudimo i usluge najma auto prikolica na dan. Sve naše auto prikolice za iznajmljivanje su stare maksimalno godinu dana, pouzdane, spremne za put u svakom trenutku.

U standardnoj ponudi imamo jednostavne i duple auto prikolice, od 4m, 4,5m, 5m i 8m. Sve prikolice su NOVE. Zalihe se obnavljaju svake sedmice, tako da ako trenutno nemamo model na lageru, možete očekivati ​​da će biti kod nas za manje od 10 dana.

Svaki mjesec IZVOZ (Izvoz u – SR, MKD, MNE, …) – AKCIJA po ekstra povoljnim cijenama za najbrže! SAMO JEDAN komad prikolice dostupan je po promotivnim cijenama. Sretno!!!

U našoj prodavnici dijelova i opreme za prikolice možete pronaći sve što vam je potrebno za redovno održavanje ili popravku vaše auto prikolice. Kontaktirajte naš tim putem telefona i dijelovi za vaše prikolice će vam biti poslani istog dana kurirskom službom ili ih možete sami preuzeti.

Ukoliko želite da primate najnovije ponude i promocije vezane za auto prikolice Mostar u svoj e-mail i/ili putem Vibera, prijavite se putem obrasca ispod ovog teksta.

Prijavni obrazac za promocije

  Prodaja prikolica Mostar

  Blyss Trailers d.o.o. bavi se prodajom novih auto prikolica, prateće opreme i rezervnih dijelova za prikolice iz programa Blyss Transporttechnik. Prodajemo kako za gotovinsko i virmansko plaćanje, tako i putem kredita u saradnji sa bankama, kao i prodaju na rate samo uz ličnu kartu, za više informacija kontaktirajte nas direktno putem kontakt telefona, vibera ili emaila.

  U ponudi imamo prikolice za prevoz automobila kao i prikolice do 750 kg sa i bez cerade.

  Nove auto prikolice njemačke marke BLYSS.

  Po njemačkoj licenci nove prikolice prepoznatljive širom Evrope stižu u najkraćem mogućem roku iz proizvodnog pogona u Poljskoj. Zvanični zastupnik njemačkog proizvođača BLYSS u BIH i pouzdan partner za prodaju u regionu. Naš tim se bavi uvozom i prodajom auto prikolica BLYSS u BIH kao i izvozom u region SR, HR, CG, MKD, HU…

  Mogućnost kupovine za gotovinu ili NA RATE samo uz ličnu kartu!

  Prodaja sa zaliha ili mogućnost kupovine po narudžbi i naručivanja modela samo za Vas.

  auto prikolice, delovi za auto prikolice,
  auto prikolice, delovi za auto prikolice,

  Dijelovi za prikolice Mostar

  Kod nas možete pronaći kompletan komplet rezervnih dijelova za prikolice iz programa Blyss Transporttechnik kao i prateću opremu koju šaljemo kurirskim službama na teritoriji BIH.

  Posedujemo i veliki asortiman kompletne opreme i rezervnih dijelova za prikolice renomiranih proizvođača AL-KO i KNOTT. Kod nas možete nabaviti sve što vam je potrebno za popravku bubnjeva prikolice, kočionih mehanizama prikolice i kočnice prikolice, zamenu nožica prikolice… Dodatnu opremu kao što su ključevi sa sertifikatima za prikolice kao i signalizacija za prikolice sa svim potrebnim homologacijama.

  Generalni zastupnik firme FRISTOM koja se bavi rasvjetom za prikolice i kompletnim elektro instalacijama za prikolice i motorna vozila.

  Mogućnost slanja robe kurirskim službama na teritoriji cijele BIH.

  Pratite nas na našoj web stranici ili Facebook stranici BLYSS TRAILERS SERBIA i iskoristite neke od brojnih akcija i popusta koje redovno pravimo tokom cijele godine. Ne propustite period Sajma automobila u Beogradu ili novogodišnjih praznika, jer smo tada najizdašniji u pogledu popusta i mogućnosti da vas upoznamo.

  Ukoliko znate kakav model prikolice Vam je potreban ili ste možda u nedoumici oko karakteristika auto prikolice koja bi Vam bila potrebna za Vaš posao, pozovite i naš tim prodajnih savjetnika će Vam pomoći da napravite pravi izbor!

  Kontaktirajte nas telefonom, viberom ili e-mailom i mi ćemo odgovoriti na vaš zahtjev u najkraćem mogućem roku.

  auto prikolice, delovi za auto prikolice,