O nama

Blyss kompanija, Transporttechnick osovana je davne 1996 godine. Blyss je veoma brzo postao lider na tržištu auto prikolica, i drži visoku poziciju u tom segmentu sve do današnjeg dana, posle više od 23 godine prisustva na trzistu. Blyss Transporttecnick je stručnjak u svojoj oblasti i pouzdani partner za svoje kupce. Osnova uspeha kompanije od samog početka su iskustvo i zajednički cilj koji se može postići kroz visoko razvijenu kulturu rada i prateći zajedničke odluke.

Kao zvanični zastupnik Blyss Transpottechick na domaćem tržištu „Leinad Šped“ d.o.o pojavljuje se početkom 2015 godine, a pod zvaničnim imenom „Blyss Trailers“ d.o.o. od 01.06.2018 godine. Naše kvalifikovano osoblje nastoji da zajedno u saradnji, kako sa našim domaćim kupcima tako i sa našim dragim komitentima iz zemalja u okruženju, obradimo svaki individualni zahtev i u što kraćem roku, zahtev pretvorimo u povoljno rešenje za obe strane.

Blyss Srbija

Misija

Vizija

Moto

Visok kvalitet

Svi raspoloživi modeli Blyss prikolica, delova i dodatne opreme su predstavljeni na našem sajtu. Brinemo se da ponuda bude raznovrsna i prilagodjena različitim potrebama naših kupaca. Sve cene su bruto, izražene sa PDV-om.

Odstupanja od cenovnika su moguća u slučaju ako se uzme u obzir popust u vidu „aktuelnih“ promocija ili prodaje na rate samo uz ličnu kartu.

Pregledajte našu kompletnu ponudu, pronađite nešto za vas, a potom nas kontaktirajte putem telefona, vibera ili emaila kako bismo vam pružili više informacija.

Istovremeno vam pružamo i usluge iznajmljivanja auto prikolica na dan.