Auto prikolice BLYSS

Auto prikolice prodaja i iznajmljivanje svih modela prikolica Blyss. Za više informacija ostavite vaše podatke ili nas kontatirajte putem Viber-a. Naši prodajni savetnici će vam u najkraćem roku odgovoriti i naći najpovoljnije rešenje da dođete do vaše nove prikolice.

Jupiter 450×200 ALU TOP

blyss Jupiter 4.5
2110 kg
450x200 cm
Više...

Jupiter 4m B

blyss jupiter
~2150 kg
400x200 cm
Više...

Atlas 6m CERADA

2400 kg
600x210x250 cm
Više...

Mars 450×200 B ALU TOP

2050 kg
450x200 cm
Više...

Ako želite da primate najnovije ponude i promocije vezane za auto prikolice u vaše e-mail sanduče i/ili putem Viber-a molimo Vas da se registrujete.

Prodaja

Blyss Trailers d.o.o. se bavi prodajom novih priključnih vozila, prateće opreme i rezervnih delova iz programa Blyss Transporttechnik. Prodaju vršimo kako za gotovinsko i virmansko plaćanje tako i putem kredita u saradnji sa bankama kao i prodaju na rate samo uz ličnu kartu, za više informacija nas kontaktirajte direktno, putem kontakt tel, vibera ili mail-a.

prodaja prikolica

Iznajmljivanje

Blyss Trailers d.o.o. se takođe bavi rentiranjem auto prikolica na dan. U ponudi imamo prikolice za prevoz automobila kao i prikolice do 750kg sa i bez cerade. Sve naše prikolice za rentiranje su maksimalno stare godinu dana, pouzdane, spremne za put u svakom trenutku.
Kontakt tel: +381603210262

iznajmljivanje prikolica

Delovi

Kod nas možete pronaći komplet rezervne delove iz programa Blyss Transport technik kao i prateću opremu, iste šaljemo na otkup kurirskim službama na teritoriji Srbije.

delovi prikolice

O nama

Nove auto prikolice nemačke marke BLYSS.

Po nemačkoj licenci iz proizvodnog pogona u Poljskoj do vas dolaze u najkraćem roku nove prikolice prepoznatljive svuda u evropi. Zvanični zastupnik nemačkog proizvođača BLYSS u Srbiji i pouzdani partner za prodaju u regionu. Naš tim se bavi uvozom
prodajom BLYSS prikolica u Srbiji kao i izvozom u regionu BIH, HR, CG, MKD, HU…

Mogućnost kupovine za gotovinu ili NA RATE samo uz ličnu kartu!
Prodaja sa lagera ili mogućnost kupovine po vašoj meri i poručivanje modela samo za vas.
Takođe raspolažemo sa velikim asortimanom kompletne opreme i rezervnih delova renomiranih proizvođača AL-KO i KNOTT. Kod nas možete nabaviti sve sto vam treba za reparaciju doboša, kočionog mehanizma i kočnica, zamenu šapa… Dodatna oprema poput spanera sa atestima kao i signalizacija sa svom neophodnom homologacijom.

Generalni zastupnik kompanije FRISTOM koja se bavi rasvetom i kompletnom elektro instalacijom za priključna i motorna vozila.
Mogućnost slanja robe kurirskim službama na teritoriji cele Srbije.

Pratite nas na našem sajtu ili na Facebook stranici BLYSS TRAILERS SERBIA i iskoristite neke od mnogobrojnih akcija i popusta koje redovno pravimo tokom čitave godine. Ne propustite period Auto sajma u Beogradu ili novogodišnje praznike jer smo tada najvelikodušniji po pitanju popusta i mogućnosti da vama izađemo u susret.

Ukoliko znate kakav model prikolice vam treba ili se možda dvoumite oko karakteristika prikolice kakva bi vam bila potrebna za vaše poslovanje, pozovite i naš tim prodajnih savetnika će vam pomoći da napravite pravi izbor!
Kontaktirajte nas telefonom, putem vibera ili e-maila i u najkraćem mogućem roku odgovorićemo vašem zahtevu.

BLYSS TRAILERS Tim

Auto prikolice Blyss Srbija